Dárdai Blanka a veszekedésről, ami az Ázsia Expresszben robbant ki köztük L.L. Juniorral: Az ottani helyzetben gyűlöltük egymást

Az Ázsia Expressz keddi adásában csúnyán összerúgta a port L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka. A konfliktus onnan indult, hogy a versenynap végén Sáfrány Emese és Béres Anett megkérdezték tőlük, csatlakozhatnak-e hozzájuk szállást keresni, mert féltek a környéken, és nyugodtabbak lettek volna, ha van velük egy férfi. Az énekesnő azonban úgy vélte, könnyebben találnak szállást, ha csak ketten próbálnak meg valahova bekéredzkedni, mire a rapper azzal vádolta meg őt, hogy féltékeny Béresékre, amiből jókora veszekedés kerekedett. A szóváltás közben L.L. Junior egy ponton beteg állatnak nevezte a barátnőjét.

Dárdai a minap a Tények Plusz kamerái előtt beszélt a történtekről. Mint mondta, ő tényleg csak hatékonyabb szeretett volna lenni aznap este, a kommunikáció viszont teljesen elcsúszott köztük a rapperrel – akivel egyébként a nyáron véget ért a kapcsolatuk.

Nagyon érdekes, a többiek egymással harcoltak páronként, hogy kit utálunk, ki bántott meg, mi meg belül gerjesztettük a feszültséget. De hamarabb is ment le köztünk, míg a többiek a műsor végéig vitték ezt a harcot mondjuk. Mi meg, hát nagyon csúnyán kinyilatkoztattuk magunkat, aztán másnapra vagy harmadnapra jobb lett

– fogalmazott az énekesnő.

Azért itt nagyon sok sérelem van szerintem, és nagyon sok feldolgozatlan seb, amit azért bőven okoztunk egymásnak, és szerintem ezt ott így kiélesítettük egymásra, és az ujjal mutogatás ment. Nagy az igazságérzetünk szerintem, mind a kettőnknek, tehát ha én tényleg egy szobanövény lennék, akkor valószínűleg kevesebb konfliktusunk lenne, mert egy jó asszony csendben van. De ez nem az az asszony.

Noha az együtt töltött két évük alatt is ez a hevesség jellemezte a kapcsolatukat, abban mindketten egyetértenek, hogy bármennyire is dühösek a másikra, nem szeretnek haraggal lefeküdni, így az említett balhé után is elnézést kértek egymástól.

Egyébként még a vitánk is szerintem szórakoztató – hét hónappal később. Tehát én azt mondom, hogy az ottani helyzetben ez egy baromira feszült helyzet volt, gyűlöltük egymást, és nagyon sok sebet tudtunk ejteni a másikon, de igen, azért nyilvánvalóan tudtuk ezt utána kezelni és úgymond jó helyre rakni

– tette hozzá Dárdai.

Kapcsolódó

The post Dárdai Blanka a veszekedésről, ami az Ázsia Expresszben robbant ki köztük L.L. Juniorral: Az ottani helyzetben gyűlöltük egymást first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed