Bajnok a Real Madrid, a Villarreal ellen is nyertek Ramosék

By Focimagazin Sport Hírek
2020.07.16. 21:35
12

Bajnok a Real Madrid, a Villarreal ellen is nyertek Ramosék

Real Madrid

Villarreal

hir

spanyol

foci

labdarúgás

panucci

p, 07/17/2020 - 00:35

Benzema duplájával nyert a Real Madrid a Villarreal ellen és 34. alkalommal is bajnok a fővárosi klub

 

 

A La Liga 37. fordulójának úgy vágott neki a Real Madrid, ha nyer, akkor nincs kérdés, bajnok 34. alkalommal is a klub, más esetben figyelni kellett a Barcelona eredményét is.

 

A Real Madrid már a 29. percben megszerezte a vezetést Benzema révén. A 29. percben Casemiro szerzett labdát a félpályánál, majd Modric szöktette a tizenhatosra érő Benzemát, aki a kapus lábai között lőtt a hálóba.

A 73. percben Ramos harcolt ki büntetőt, aminek a vége Benzema gól lett, de nem volt egyszerű a helyzet. Első változatban Ramos végezte el, de úgy hogy nem kapura lőtt, hanem lepasszolta az érkező Benzemának, de Benzema túl hamar érkezett a tizenhatoson belülre, meg kellett ismételni a büntetőt. A második próbálkozásnál már maga Benzema állt a labda mögé és lőtt a jobb alsóba.

A 83. percben Mario Gaspar tekert jobbról középre, Iborra pedig tökéletesen fejelt tizenegy méterről a kapu jobb oldalába.

A hajrában voltak még izgalmak, Courtois egy támadásnál két bravúrt is bemutatott, a 95. percben pedig hiába lőtt Asensio is gólt, de a támadás Benzema kezezésével indult, így végül...Kapcsolódó Hírek