Bayern: Thomas Müller hosszabbított

By Focimagazin Sport Hírek
2020.04.07. 20:24
6

Bayern: Thomas Müller hosszabbított

Müller

Bayern München

hir

top téma

foci

német

labdarúgás

átigazolás

panucci

k, 04/07/2020 - 23:24

Thomas Müller továbbra is marad nevelőegyesületében, 2023. június 30-ig szóló szerződést írt alá a 30 éves támadó

Thomas Müller hosszabbított a Bayern Münchennel

 

 

A Bayern München és Thomas Müller hosszabbított egymással, a német válogatott támadó 2023. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

 

A saját nevelésű Müller két évvel hosszabbította meg az előző szerződését. Müller többek között nyolcszoros német bajnok, ötszörös kupagyőztes, a 2012-2013-as idényben részese volt a Bajnokok Ligája győzelmet arató csapatnak, amely a klubvilágbajnoki címet is elhódította. A német válogatottal 2014-ben világbajnokságot nyert.

Ebben a szezonban is fontos tagja a csapatban, 10 góllal és 18 gólpasszal járult hozzá az eddigi eredményekhez.

Müller azon kevesek egyike, aki több, mint 500 mérkőzésen viselte a Bayern mezét.

 

- Örülök, hogy Thomas Müller további két évvel meghosszabbította a szerződését, 2023. június 30-ig - mondta Karl-Heinz Rummenigge. - Szeretnék köszönetet mondani Thomasnak és tanácsadójának, Ludwig Köglnek, a nagyon hiteles és tisztességes tárgyalásokért.

- Örülök, hogy megállapodásra jutottunk Thomasszal - kezdte Hasan Salihamidzic. - Különleges játékos a számunkra, vezéregyéniség a pályán és azon kívül, aki rengeteg sikert ért el a klubbal. Tudjuk, milyen fontos a számunkra, de Thomas is tudja, milyen fontos a számára a Bayern. Nem kellett hosszas tárgyalásokba bonyolódni, örülünk, hogy 2023-ig...Kapcsolódó Hírek
  • Korábbi hírek
  • Oliver Kahn, a Bayern München legendás játékosa és az egyesület igazgatóságának tagja szerint a klub nem adja kölcsön a nyáron érkező Alexander Nübelt, hiába lesz valószínűleg csupán tartalék Manuel Neuer mögött....