Kollár: Én Haščáktól sem félek!

By Új Szó Online Hírek
2020.09.21. 13:31
11

Kollár: Én Haščáktól sem félek!

Czímer Gábor

2020. 09. 21., h - 15:31

2020. szeptember 21., hétfő - 15:37

Közélet

Friss ikon

Off

Törzs

Kollár a hétfői sajtótájékoztatóján számolt be arról, hogy pénteken miről egyeztetett Gorilla-botrányból ismert Haščákkal. A házelnök amiatt kereste fel a nagyvállalkozót, mert kérdőre akarta vonni azért, hogy a Penta által birtokolt lapok, a Plus 1 deň és a Plus 7 dní Kollár szerint le akarják őt járatni.

„Én nem félek Haščáktól sem. Azt kérdeztem tőle, ő adta-e a parancsot a lejáratásra” – mondta a házelnök. Hozzátette a Penta vezetője erre válaszul előadást tartott arról, miként kellene működnie a sajtónak.

„Miként kellene” – emelte ki Kollár, és elmondta, Haščák neki azt állította, nem avatkozott be a kérdéses lapok tartalmába. A házelnök azonban úgy nyilatkozott, nem nyugtatta őt meg a Penta vezetőjének válasza, és rámutatott, az említett lapokban további, általa lejáratónak tartott cikkek jelentek meg. Hozzátette, ez is bizonyítja, hogy semmilyen háttérmegállapodást nem kötött Haščákkal.

A Penta által birtokolt lapok is közölték például, hogy Kollár Paris Nemc transgender modellel is csetelt. A házelnök szerint az ügyben nincs miért bocsánatot kérnie. „Ez az én magánjellegű kommunikációm volt, és nem a nyilvánosságnak szántam” –mondta a politikus, és hozzátette, ő úgy tölti a pihenését, hogy az interneten irogat.

„Azt szeretném üzenni a lejáratást...Kapcsolódó Hírek