Nyakunkon a tavaszi szünet

By Új Szó Online Hírek
2020.02.14. 09:07
6

Nyakunkon a tavaszi szünet

Mészáros Richárd

2020. 02. 14., p - 10:07

2020. február 14., péntek - 10:18

Régió

Friss ikon

Off

Törzs

Február 24–től 28-ig Besztercebánya, Zsolna és Trencsén megyei iskolások élvezhetik a tavaszi szünetet. A tanítás március 2-án, hétfőn kezdődik.

Kelet-Szlovákiában, Kassa és Eperjes megyében március 2-tól 6-ig tart a tavaszi szünet, tanítási március 9-én, hétfőn kezdődik.       

Az iskolai szünetek ütemtervét a www.minedu.sk honlapon teszi közzé az oktatási minisztérium.

Bevezető

Pozsony | Jön ez egyhetes tavaszi szünet. A jövő héten, február 17–től 21-ig az ország nyugati részén, a Pozsony, a Nyitra és a Nagyszombat megyében lakó alap- és középiskolások pihenhetnek. Február 24-én, hétfőn ülnek vissza az iskolapadba.

Címkék

tavaszi szünet

iskola

Település / hely

Pozsony

Rovatoldalon kiemelt

Nem kiemelt

Komment kikapcsolva

Bekapcsolva

Bevezető mint galéria

Ki

Szerző

TASR...Kapcsolódó Hírek
  • Korábbi hírek
  • A helyi, a nemzeti és a nemzetközi kultúra is szerepet kap az idei Debreceni Tavaszi Fesztiválon, amelyet március 22. és 31. között rendeznek meg - mondta el Puskás István, a város kulturális ügyekért felelős alpolgármestere a rendezvénysorozatot beharangozó szerdai sajtótájékoztatón....
    Bringázva védik a klímát Bécsben
    Április közepén eldől, mi marad mutatóba az orosz demokráciából

    A derűsebb idő beköszöntével a frissességet, kipihentséget kellene éreznünk, de inkább kimerültséget érzünk, vagyis itt a tavaszi fáradság. Sokszor panaszkodunk fejfájásra, szédülésre és ingerültebbek vagyunk. Ezek mind a tavaszi fáradtságra utaló jelek. A videó megtekintéséhez kattints a képre!...
    Március második felében rendezik a Debreceni Tavaszi Fesztivált