Pellegrini keményen beleszállt Matovičba

By Új Szó Online Hírek
2020.05.23. 13:56
3

Pellegrini keményen beleszállt Matovičba

Hegedűs Norbert

2020. 05. 23., szo - 15:56

2020. május 23., szombat - 16:00

Közélet

Friss ikon

Off

Törzs

„Matovič locsogása valós károkat okoz“ - kezdi Pellegrini, aki szerint a kormány olyasmit ígért a intelligens karantén bevezetésével, amit nem tudott betartani.

„A határokon tapasztalható káoszról nem a Google vagy az Apple tehet, akik a szokásos módon dolgoznak, hanem a kormány, amely olyasmit jelentett be az embereknek, amit nem tudott garantálni“ - írja a volt kormányfő.

Pellegrini szerint Matovič nem bírta ki, hogy ne tartson teátrális sajtótájékoztatót a határon, ahol bejelentett egy konkrét időpontot, „holott az pont annyira függött a szavaitól, mint az időjárás“.

Bevezető

Peter Pellegrini (Smer) volt kormányfő a közösségi hálón szállt bele Igor Matovičba (OĽaNO).

Címkék

Peter Pellegrini

Igor Matovič

eKaranténa

koronavírus

Rovatoldalon kiemelt

Nem kiemelt

Komment kikapcsolva

Bekapcsolva

Bevezető mint galéria

Ki

Szerző

ÚJ SZÓ ONLINE...Kapcsolódó Hírek
 • Korábbi hírek
 • Peter Pellegrini, a Smer-SD alelnöke határozottan szociáldemokratának vallja magát, és elutasítja a "vérző szívű liberális" bélyeget. Ezt csütörtökön jelentette ki Robert Fico, a Smer-SD elnöke szavaira reagálva. Egyszersmind hangsúlyozta, hogy nem akarja elvitatni a pártelnök érdemeit....
  Blanár: Pellegrinit nem érdekli a Smer jövője
  Pellegrini nem akarja elvitatni Fico érdemeit, de tiltakozik a megbélyegzés ellen

  Pellegrini nem akarja elvitatni Fico érdemeit, de tiltakozik a megbélyegzés ellenMészáros Richárd2020. 05. 28., cs - 14:472020. május 28., csütörtök - 15:00KözéletFriss ikonOffTörzsPellegrini kedden távozásra szólította fel a pártelnököt. Ezzel kapcsolatban most azt mondta, hogy a felszólítással nem Fico személyét akarta támadni, vagy az érdemeit elvitatni. Hozzátette: emberileg megérti a Smer elnökét, hiszen ő alapította és építette ki a pártot.Pellegrini elismerte, hogy őt és a társait a Smer nevelte ki. Hangsúlyozta, hogy tisztelik a szociáldemokrata értékeket, és nem akarják a pártot eltéríteni ettől a politikai iránytól. Megjegyezte ugyanakkor, hogy ellenzékből nehéz elérni a céljaikat. A csütörtöki sajtótájékoztatón jelen voltak Richard Raši és Peter Žiga alelnökök, valamint Matúš Šutaj Eštok (Smer) képviselő is.A volt kormányfő reagált Fico azon kijelentésére is, miszerint...
  Blanár: Pellegrinit nem érdekli a Smer jövője
  Pellegrini nem akarja elvitatni Fico érdemeit, de...