Simán továbbjutott a kupában a DAC

By Új Szó Online Hírek
2019.08.14. 16:42
7

Simán továbbjutott a kupában a DAC

Bőd Titanilla

2019. 08. 14., sze - 18:42

2019. augusztus 14., szerda - 18:50

Sport

Friss ikon

Off

Törzs

A kevesebb mint 900 lakosú településen 983 néző volt kíváncsi a mérkőzésre.

A dunaszerdahelyiek összeállításában több olyan játékos is helyet kapott, akik a bajnokikon ritkán szerepelnek, például Bednár, Beszkorovajnij, de az utóbbi időben Davis is ebbe a kategóriába esett.

A sárga-kékek favorithoz méltón domináltak a meccsen, volt helyzete Čmelíknek és Ramireznek is, kétszer is a gólvonalról vágta ki a labdát a hazaiak középhátvédje, egyszer pedig Ramirez fejjel a felső kapufát találta el. Végül Vida Máté szerezte meg a DAC első gólját, a 34. percben a labda a jobb kapufáról pattant be a kapuba – 0:1. A magyarországi középpályásnak ez volt az első találata tétmeccsen a dunaszerdahelyiek színeiben.

A második félidőben sem változott a játék képe, a DAC birtokolta többet a labdát, a IV. ligás hazaiak csak itt-ott próbálkoztak kontrákkal. Kostúrik a 73. percben majdnem egyenlített, de egy percen belül jött a DAC válasza: a csereként beállt Taiwo tette hátra a labdát Vida Máténak, aki nem hibázott – 0:2. A 78. percben újból betalált a DAC, Fábry előreívelt labdáját, Taiwo tartotta meg, és végül sarokkal talált a hálóba – 0:3.

Három perccel később Divkovicot egy egyéni akció végén...Kapcsolódó Hírek
  • Korábbi hírek
  • A megyei selejtező 1. fordulójának csütörtöki mérkőzésén a Gesztely együttese a Bőcs gárdáját fogadta....