444: Tiborcz cégének budavári luxusingatlanában tartott szűk körű találkozót Orbán Viktor

Vasárnap délután a budai várban, egy Fortuna utcai ingatlanban találkozott Orbán Viktor miniszterelnök többek között Rogán Antallal, Dömötör Csabával és Orbán Balázzsalírja a 444.hu. A rejtélyes találkozóról a lap egy sor fotót is közölt, amelyeken a szereplők jól azonosíthatóak a budavári helyszín közelében. Azt írták, hogy

a szűk körben tartott találkozóra délután négy óra után nem sokkal érkeztek meg az épületbe, melynek környékét biztosították, majd háromnegyed hat előtt távoztak az utcában álló kisbuszokkal.

A lap által a találkozó helyszíneként azonosított műemléképületről, amely a Karmelitától pár száz méterre található, 2021-ben a 24.hu hu írta meg, hogy nagyszabású nagyszabású felújításon esett át. Az ingatlant 2019 májusában vásárolta meg 370 millió forintért az IBC Real Estate Kft., ami a miniszterelnök vője, Tiborcz István érdekeltsége. A lap szerint erről az épületről van szó:

Kapcsolódó
Bortrezort, szivarszobát, mozitermet terveznek Tiborcz István cégének budavári luxusingatlanjába
A miniszterelnök veje által megvásárolt Fortuna utcai műemléképületet nagyszabású beruházás keretében újítják fel.

The post 444: Tiborcz cégének budavári luxusingatlanában tartott szűk körű találkozót Orbán Viktor first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed