„A beszédmód, a vulgáris szavak nem az én műfajom” – Erdei Zsolt fia rapkarrierjéről beszélt

Erdei Zsolt és fia, Erdei Viktor nyilatkoztak a TV2-nek arról, hogy a volt ökölvívó fia rapkarrierbe vágott. A volt sportoló azt mondja, bár nem az ő világa a rap műfaja, de támogatja a gyereket.

Nyilván a beszédmód, illetve, azok a vulgáris szavak, amik benne megjelennek, azok nem az én műfajom, meg én kicsit szerényebb is vagyok. De értem, hogy neki ez a menő, a fiatalság ezt kedveli. Mindenben támogatom, ha ő ebben leli a boldogságát.

A riportból kiderült, hogy Erdei fiát nem vonzotta a boksz soha, sokkal inkább a ketrecharc. De megfelelési kényszere igen jelentős, köszönhetően apja komoly sportsikereinek.

A mai napig is van, ez nem fog elmúlni soha. Mikor már beteljesültek azok az álmok, amik itt vannak előttem, utána már nem lesz ez. De nagyon erős érzés.

– fogalmazott a fiatalabb Erdei. Apja pedig hozzátette, nagyon örülne annak is, ha fia egyszer róla is írna valamilyen dalszöveget.

The post „A beszédmód, a vulgáris szavak nem az én műfajom” – Erdei Zsolt fia rapkarrierjéről beszélt first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed