A lakásfelújítók álomboltját nyitotta meg a Lidl Biatorbágyon

A Parkside márkajelű termékeket árusító szerszám-mintabolt a legnagyobb hazai outlet területén nyitott meg.

Mi történik? Ma nyitotta meg a Lidl első szerszám-mintaboltja – írja a Pénzcentrum az akciós újságjára hivatkozva. A Parkside bemutatóüzlet július 11-én 10 órától várja a vásárlókat Biatorbágyon a Premier Outlet területén.

Miért szuper ez annak, aki felújít? A boltlánc árban szinte verhetetlen árú szerszámait sokan kedvelik, és ezek a teszteken sem hagynak kívánnivalót maguk után. Legutóbb a Tudatos Vásárlók Egyesülete az akkumulátoros fúró-csavarozójukat tesztelte több nagy márkával együtt, és mint kiderült, abszolút versenyképes a drágább termékekkel is. A Lidl saját márkája, a Parkside több mint hetven különböző fajta elektromos szerszámot kínál, az akkus csavarozótól a szúrófűrészen át egészen a merülőszivattyúig.

Mire ez a lelkesedés? Bárminemű érdek nélkül is állíthatjuk, a Parkside-kínálatban és a szettekben mindent megtalálnak nem csak a lelkes amatőrök és hobbibarkácsolók, de a profik is. Mivel ezek ára rendkívül versenyképes, alighanem sokak számára lesz vonzó, hogy a Lidl azt ígéri:

a bolti áraknál még kedvezőbben, diszkontárakon és különleges akciók keretein belül kínálják az ezermester-választékot a mintaboltban.

A bolt ráadásul nemcsak a hagyományos kézi és elektromos szerszámokat kínálja, hanem különleges termékeket is, mint például a nagy kapacitású akkupakkok, amelyeket kempingezéshez vagy akár napelemes rendszerek energiatárolására is lehet használni.

The post A lakásfelújítók álomboltját nyitotta meg a Lidl Biatorbágyon appeared first on Forbes.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed