A rogáni propagandagépezetről és eddigi hallgatásának okáról is ír legújabb bejegyzésében Varga Judit volt férje

Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok. A szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni

– írja újabb Facebook-bejegyzésében Magyar Péter. A Diákhitel Központ Zrt. volt vezérigazgatója a tegnapi napon Novák Katalin és volt felesége, Varga Judit lemondása után jelentette be, hogy mindkét állami társaságban betöltött pozíciójától megválik. Magyar azt írja,

tisztában vagyok vele, hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok. Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.

Úgy fogalmaz, hogy volt szerencséje személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudtában van annak, hogy „mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.” Írásában reagált azokra felvetésekre is, melyek azt firtatták, eddig miért hallgatott:

Ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat. Harmadrészt pedig, bárki bármit is állit, a Fidesz többsége nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért. Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a “találmányából szerzett” milliárdokat.
Ne féljetek!

The post A rogáni propagandagépezetről és eddigi hallgatásának okáról is ír legújabb bejegyzésében Varga Judit volt férje first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed