Friss Hirek

A Xiaomi is reagált az iPad Pro reklámjára

A Xiaomi is reagált az iPad Pro reklámjára, saját videót készítettek hasonló elemekkel egy Indiában bemutatkozó Civi telefon népszerűsítésére.

Nemrég írtunk róla, hogy a Samsung videóval reagált az Apple reklámjára. A Xiaomi más megközelítést alkalmazott: a prés nem lapít ki semmit, félúton megáll, majd megjelenik a Cinematic Vision felirat, melyben a Ci és a Vi ki van emelve, utalva ezzel az érkező telefonra.

Részlet a videóból

A legújabb kínai Xiaomi Civi a Civi 4 Pro. A pletykák szerint ezt a mobilt mutathatják be Xiaomi 14 Civi néven Indiában. Ha ez igaznak bizonyul, az azt jelenti, hogy a telefon 6,55 hüvelykes 2750 x 1236 pixel felbontású, 120 hertzes AMOLED kijelzővel érkezik.

#CinematicVision – Coming Soon! pic.twitter.com/Exnu9If9Da

— Xiaomi India (@XiaomiIndia) May 21, 2024

Az eszközt a Snapdragon 8s Gen 3-as lapka hajthatja, mely támogatja az LPDDR5X-es memóriát és az UFS 4.0-ás tárhelyet. A mobil hátlapjára egy 50 megapixeles főkamera, egy 50 megapixeles telefotó és egy 12 megapixeles ultraszéles egység kerülhet, az előlapi kamera pedig 32 megapixelesnek ígérkezik.

A 67 wattos töltést támogató akkumulátor 4700 mAh-ás lehet. A Xiaomi 14 Civi Android 14 alapú HyperOS rendszerrel érkezhet.


Exit mobile version