Az Eb előtt megtört egy veretlenségi sorozat, de reméljük, elindult egy újabb

A magyar válogatott lejátszotta az Eb előtti két felkészülési mérkőzését. Egy – régen látott – vereség és egy sima győzelem a mérleg. Maradt-e kérdés a kezdő összeállítását illetően? Mi a helyzet a cserepaddal? Láttunk-e és várhatunk-e bármi újat taktikailag a válogatottól? Marco Rossi kérdőjelei és Fiola Attila, mint kellemes meglepetés.

Most már tényleg hazatér a futball, vagy Southgate-nek újfent sikerül elóvatoskodnia? Az angol szövetségi kapitány játékfelfogása kapcsán vitáztunk, érintettük azt is, hogy az eddigiekhez képest atipikus kerettel vágnak neki a tornának az angolok, sok kimaradó nagy névvel, valamint arról is szót ejtettünk, hogy túlértékeltek-e a Premier League-játékosok.

Az adás végén mediterrán vizekre eveztünk, Spanyolországnál, illetve Olaszországnál horgonyoztunk le. A spanyolok kapcsán beszéltünk az ezen a szinten „nullkilométeres” edzőnek számító De la Fuenteről, a szövetséget érintő, spanyol futballéletet megrázó botrányokról, illetve arról, hogy bár középhátvéd poszton nem tűnnek a legerősebbnek, de egy pofátlanul fiatal kerettel, egy világklasszissal és az esélyesség nyomasztó terhe nélkül léphetnek pályára Németországban.

Az Eb egyik legjobb kapitányát az olaszok padján találjuk.

Luciano Spallettinek menet közben kell szerelnie az autót, mivel Roberto Mancini Szaúd-Arábiába való távozása miatt, a selejtezősorozat közben kellett átvennie az előző két vb-ről lemaradó, az Eb-re viszont címvédőként érkező olasz csapatot. Az egyenes ági kijutás végül, ha kínkeservesen is, de meglett. A kulcsemberek botrányos formában érkeznek, elölről hiányozhatnak a gólok, viszont támadásépítésben, progresszív passzokban extra ez a csapat.

Elindult a Fantasy Ligánk, ahol ellenünk is játszhattok, ha csatlakoztok. A csapatotok összeállítását itt érhetitek el, ahol miután összeállítottátok a keretet, a cff2zF kóddal, vagy erre a linkre kattintva tudtuk automatikusan csatlakozni. E mellett elindult a 24.hu Eb-tippjátéka is, a bővebb részleteket itt találjátok.

Az Európa-bajnokság alatt minden meccsnapon készülünk nektek adásokkal, a magyar meccsek után élő, videós kibeszélőkkel, szóval érdemes minket követni, és ne felejtsetek el regisztrálni sem a 24.hu-ra, ha még nem tettétek, hogy hozzáférjetek írott tartalmainkhoz is a torna alatt!

The post Az Eb előtt megtört egy veretlenségi sorozat, de reméljük, elindult egy újabb first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed