Az év legbénább betörője – videó

Kaliforniában sikerült megörökíteni a világ egyik, ha nem a legbénább bűnözőjének – természetesen csúfos kudarcba fulladt – betörési kíséretét.

Egy 36 éves férfi a múlt hónapban tört be a Beverly Hills-i South Palm Drive-on lévő házba, ahol pechjére a biztonsági kamera rögzítette az akcióját, az otthon biztonsági rendszere pedig riasztotta a rendőrséget – írja az ABC7.

Ez már önmagában amatőr hibának számítana, de David Verdun ezt még bőven tudta fokozni: már az is fájdalmas látvány, ahogyan a férfi a házból kifelé igyekezve szinte kiesik az ablakon, majd mikor a meneküléshez szánt létrát egy falhoz támasztja, az megcsúszik a ház medencéjének szélén, és a létrával együtt a betörő is csobban a vízben. Miután a férfi kievickélt a vízből, megpróbált elbújni az udvaron– mondanunk sem kell, sikertelenül, így a rendőrök őrizetbe vették.

Bumbling burglar caught on video falling into home’s pool! This happened in Beverly Hills – the police department’s drone camera caught the suspect’s failed getaway. He was later caught and arrested. @ABC7 pic.twitter.com/ztFpA3mSDW

— Marc Cota-Robles (@abc7marccr) February 10, 2024

A világ legbénább betörőjének címéért azonban Verdun nem egyedül száll versenybe, a korábbi években már bemutattunk néhány tehetséges jelöltet:

azt a kispaládi férfit, aki csak egy büfé padlására tudott feljutni, onnan a büfébe viszont nem, odalent pedig már várták a rendőrök;
azt a rablót, aki munka közben kiütötte magát egy üveg rummal és elaludt a házban;
vagy azt a pórul járt késes betörőt, akit megerőszakoltak, miközben ki akart rabolni egy házat.

The post Az év legbénább betörője – videó first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed