Az Index a Magyar Péterről írt cikkéből utólag törölte a Rogán Antalnak kellemetlen részeket

Varga Judit volt férje a kormányoldalnak kellemetlen dolgokról kezdett el írni és beszélni Novák Katalin lemondásának és Varga Judit visszavonulásának kezdett napjától kezdve, legfőképpen Rogán Antalt és köreit támadta.

Csakhogy az ország legolvasottabb lapja, az Index erről szóló cikkéből utólag kiszedték – írta meg a Telex, aminek az erről szóló kérdéseire az Index nem reagált érdemben.

Az eredeti verzió még tartalmazott több, a Fidesznek kellemetlen részletet, benne volt például (Rogán) Tóni, (Nagy) Ádám és (Rogán) Barbara emlegetése, és Rogán Antal nyílt letámadása is, de be volt ágyazva a cikk végére Magyar Péter eredeti Facebook-bejegyzése is, ami azóta szintén eltűnt a cikkből.

Az utóbbi időben a megszállt Index a kormányoldalnak egyre kedvezőbben visz témákat, ahogy arra már korábban is felhívtuk a figyelmet.

Frissítés

Az Index délután arról is írt, hogy Magyar Péter állításával szemben nem lemondott az fb-tagságairól, hanem eltávolították, és többször címet váltva arra jutottak, hogy ez a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezésére történt.

A Telex az MBH-s távozásáról megkérdezte Magyart, aki azt válaszolta: „Ha igaz, amit a minisztérium állít, akkor nyilván tévedésből kaptam meg a január havi teljes tiszteletdíjamat, és nyilván tévedésből nem kaptam erről sem a Banktól, sem a minisztériumtól írásos tájékoztatást, és nyilván tévedésből szerepelek a Bank hivatalos nyilvántartásában.” A lap azt írja, Magyar tőzsdei cég felügyelőbizottsági tagja, és az ilyenekben fb-tagokról csakis a részvényesek dönthetnek a közgyűlésen.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed