Balázs Merci Egyiptomban járt: Életem első nyaralása volt, ahol bejutottam olyan helyekre, ahol szegényebb emberek élnek

Balázs Merci ma a Reggeli vendégeként mesélt arról, hogyan élte meg legutóbbi nyaralását: az egykori ValóVilág-szereplő nemrég egy hetet töltött el Egyiptomban, ahol nemcsak a helyi látványosságokat figyelte meg, de szegényebb térségekbe is ellátogatott, ahol szívbemarkoló jeleneteknek volt szemtanúja.

Életem első olyan nyaralása volt, ahol sikerült bejutnom olyan helyekre, ahol szegényebb emberek élnek, és ez egy annyira megrázó élmény volt, hogy az valami hihetetlen. A rengeteg szegény gyermek az utcákon, akik egyébként őszinte leszek, attól függetlenül nagyon boldogan játszottak, hogy csupa koszosak voltak, és konkrétan a kuka körül, a legyekkel együtt futkároztak

– idézte fel a látottakat.

Mint mondta, a nyaralásra egy barátnőjével utazott el, akinek az édesanyja félig Egyiptomban él. Hozzátette, bár a fentebb említett környéket a kiruccanás utolsó napjára időzítették, más turistaprogramokon is találkoztak hasonló helyzetekkel.

The post Balázs Merci Egyiptomban járt: Életem első nyaralása volt, ahol bejutottam olyan helyekre, ahol szegényebb emberek élnek first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed