Balesete következtében emlékezetkiesést szenvedett Anna hercegnő

A minap lapunk is beszámolt arról, hogy Anna hercegnő kórházba került: agyrázkódást szenvedett, valószínűleg egy lovasbaleset következtében.

A Telegraph most arról ír, hogy a 73 éves hercegnő az agyrázkódása mellett emlékezetkiesést is szenvedett az incidens pillanatait illetően, ami valószínűleg átmeneti.

Balesete után légi mentőt hívtak hozzá, miután pedig a helyszínen ellátták, a bristoli Southmead kórházba szállították. Jelenleg is ott ápolják, a Buckingham-palota közleménye szerint viszont várhatóan még a héten hazaengedik.

A történtek kapcsán a portál emlékeztetett: nem ez az első eset, hogy Anna hercegnő egy lovasbalesetet követően elveszítette az emlékezetét. Az 1976-os olimpián egy ugrásnál esett le a lováról és ütötte be a fejét, miután az állat elakadt a sárban. Az esetet illetően később úgy fogalmazott: „szinte nem is létezett aznap”.

III. Károly király testvérének egyébként a hét végén Kanadába kellett volna repülnie, orvosai tanácsára viszont el kellett halasztania az utazást. Elnézést kért mindazoktól, akiknek így kellemetlenséget vagy csalódást okoz, és lemarad a japán császár és császárné kedd esti látogatásának tiszteletére rendezett állami bankettről is.

Kapcsolódó
Kórházba került Anna hercegnő, agyrázkódást szenvedett
Nagyobb baj nem történt, várhatóan hamar felépül.

The post Balesete következtében emlékezetkiesést szenvedett Anna hercegnő first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed