Baranyi Krisztina: Mindenki elindult ellenünk, aki abban volt érdekelt, hogy a naftalinszagú, nagykoalíciós mutyikkal terhelt elmúlt 30 év politikája visszatérjen

Baranyi Krisztina újraválasztott IX. kerületi polgármester Facebook-oldalán reagált hétfő délelőtt a vasárnapi választás eredményére. Baranyi nagy fölénnyel, 43,75 százalékkal nyert a fideszes jelölt, Gyurákovics Andrea (28,31%) előtt, de a függetlenként induló Gegesy Ferenc is csak 22 százalékot szerzett ellene, a Mi Hazánk jelöltje pedig 4,24 százalékot.

A ferencvárosi polgármester a posztban azt írta:

Tegnap nagyon világosan mutattátok meg, hogy milyen Ferencvárost akartok. Pártpolitikai szempontoktól megkímélt, nyitott, befogadó, szolidáris várost. Mindenki elindult ellenünk, aki abban volt érdekelt, hogy a naftalinszagú, nagykoalíciós mutyikkal terhelt elmúlt 30 év politikája visszatérjen és hogy a szélsőjobb is betegye a lábát a mi szabad városunkba.

Nagy Szabolcs / 24.hu Baranyi Krisztina az MKKP eredményváró eseményén.

Baranyi megjegyezte, hogy a kerület minden egyéni választókerületében a Baranyi Krisztinát Ferencvárosért adja a képviselőt, ezért nagyon erős felhatalmazással tudja folytatni a munkát, és mint írta: meg fogja szolgálni a bizalmat.

The post Baranyi Krisztina: Mindenki elindult ellenünk, aki abban volt érdekelt, hogy a naftalinszagú, nagykoalíciós mutyikkal terhelt elmúlt 30 év politikája visszatérjen first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed