Barbie után filmet kap Bob, az építő is – a producer: Jennifer Lopez

A Barbie tavalyi sikere után egyértelmű volt, hogy a Mattel ontani fogja a játékfigurákról készült filmeket. Több mint egy tucatnyi fejlesztés alatt álló projektről tudni jelenleg, többek között Thomas, a gőzmozdony, és az Uno kártyajáték is megkaphatja a maga szélesvásznú kalandjait.

Ebbe a sorba illeszkedik Bob, az építő is, aki saját animációs filmet kap. Bob ugyan nem a boltok polcán kezdte a karrierjét, hanem a BBC gyerekadóján 1999-ben debütált tévésorozat főhőse volt, amely 12 évadot élt meg. Ám 2011-ben a brit jogtulajdonosok eladták a figura jogait a Mattelnek 680 millió dollárért, így az amerikai gyerekek elsősorban ebben a formában ismerkedhetettek meg vele.

Az új animációs filmben Roberto (vagyis Bob) Puerto Ricóra utazik majd, hogy részt vegyen egy nagy építkezésben, ám ottléte során mélyebbre hatol majd a karibi térség eleven és gazdag latino kultúrájába. A forgatókönyvet Felipe Vargas írja, aki legutóbb egy horrorfilmet jegyzett, Bob hangját Anthony Ramos kölcsönzi, az egyik producer pedig Jennifer Lopez lesz.

The post Barbie után filmet kap Bob, az építő is – a producer: Jennifer Lopez first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed