Bepörgött a legújabb összeesküvés-elmélet, mindenki transzgender lett a sátán megbízásából

#Pizzagate!, alakváltó gyíkemberek és chemtrail – csak néhány példa a szinte megszámlálhatatlan mennyiségű összeesküvés-elméletből, amivel össze lehet futni az interneten. A chemtrailben ráadásul minden negyedik magyar hisz egy közvélemény-kutatás szerint, de persze nem csak a külföldi konteókra vagyunk ráfüggve, vannak hungarikumnak minősülő elméleteink is, például a Kárpát-medencei szkíta birodalom vagy Habony Árpád császári felmenői, Schobert Norbertnek pedig a Holdra szállásról lennének kérdései.

Egy újabb nemzetközi elmélet azonban mindezeknél messzebbre tekint. Mostanra több tízezres Facebook-csoportokban terjed a hír, miszerint Adolf Hitler születésekor valójában még nő volt. Ahogy Justin Bieber is. Michelle Obamáról és Dua Lipáról pedig minden bizonyíték azt mutatja, hogy férfiaknak születtek.

Legalábbis ezt állítják azok a magukat transvestigatoröknek, azaz magyarul kb. „transznyomozóknak” nevező emberek, akik szerint a legtöbb hollywoodi híresség és világhírű politikus lepaktált a nagybetűs Sátánnal, majd titokban transzneművé operáltatta magát, hogy cserébe sikert, csillogást és hatalmat kapjanak.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed