Besenczi Árpád hétéves fia szeme láttára vesztette el az egyik ujját

Pénteken súlyos, maradandó sérülést szenvedett Besenczi Árpád, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színész-igazgatója, akinek jegygyűrűje az Indul a bakterház című előadás egyik jelenetében beleakadt egy csavarba, a díszlet pedig letépte a művész fél ujját.

Besenczi felesége, Nagy Kornélia most a Blikknek nyilatkozott arról, hogy férje – akit még péntek este megműtöttek – a körülményekhez képest jól van, sőt, vasárnap már egy tehetségkutatón volt zsűrielnök:

Szombaton nagy fájdalmai voltak, valószínűleg elmúlt az adrenalin hatása. Ezt leszámítva jól viseli a történteket, bár most még sok mindenben segítségre szorul, tegnap például én vágtam össze az ételét neki. Televíziósként én is, színészként ő is valamilyen szinten a testünkből élünk, ezért nyilván megviseli őt ez a helyzet, ám nem csinál belőle komoly hiúsági kérdést. Már említette, hogy esetleg ujjimplantátummal lehetne helyettesíteni a hiányzó ujjpercet és akkor szinte észrevehetetlen lesz a hiány

– mondta Nagy Kornélia, aki hozzátette, fiúk, a hétéves Zsongor is szerepel a darabban, ezért kénytelen volt végignézni a balesetet:

A hétéves kisfiunk is játszik a darabban, ő a padlásról végignézte, amint az édesapja kezéből ömlik a vér és összeesik a fájdalomtól. Nagyon okos kisfiú, hatalmas lélekjelenléte volt, nem omlott össze, bár látta, hogy nagy a baj. Engem a férjem hívott, miközben úton voltam a másik három gyerekkel, és nagyon megijedtem, mert azt hittem, a fiammal van baj. Hiszen ha a férjem hív, vele nem lehet gond… Mondta, hogy félbeszakadt az előadás, de ne aggódjak, majd elmondta, mi történt, én pedig sokkot kaptam.

The post Besenczi Árpád hétéves fia szeme láttára vesztette el az egyik ujját first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed