Borízű hang #149: Mennyi idő alatt tenné lakhatatlanná Terézvárost egy jól felszerelt harci helikopter?

A szó legszorosabb értelmében de-le-je-ző hatású műsorunk leszedi a keresztvizet az időjárásról, ugyanakkor piedesztálra emeli az idősebb generációk hólapátolás-szakértelmét.

00:38 Vietnámi folpakkos sárvédelem. Rózsadombi autóhelyzet. Pokoli zuhany a Margit körúton. 06:03 Mi a nagy guyanai helyzet? Demográfiai adatok. Indentured servant. Hmongok Francia-Guyanában. Hó Vietnámban. Guyanai elnökdiverzitás. 11:11 Milyen vallású vezető a legelőnyösebb? Ki engedi meg Venezuelának, hogy lerohanja a szomszédját? A rettegett guyanai hadsereg hogy védi meg az ország kétharmadát? 15:06 A világ legnagyobb stadionja népességarányosan. Bukele kínai arénája. A türkmén Felcsút. Gurbanguly Berdimuhamedov szintirapkarrierje. 19:05 Palaut nem csicskítja be Kína. El Salvador 2018-ban állt át Tajvantól Kínához, Honduras 2023-ban. Javier Milei Kína-politikája. A palaui nemzetgazdaság és a palaui vízilabda kilátásai. 22:27 Mennyiben rossz az ukránoknak a gázai háború? El tud fogyni az izraeli hadsereg tölténye? Mennyi idő alatt tenné lakhatatlanná egy jól felszerelt harci helikopter Terézvárost? 27:21 Mi a nagy kriptohelyzet? Cristiano Ronaldo és a Binance. Kit is csuktak most le a Binance-ből? 31:17 Mi a nagy argentin helyzet? A spontán dollarizáció. 36:27 Mi a nagy áfonyahelyzet? Milyen Lenke néni szomszédjában élni? Taki bácsi vitt haza? Amikor összefolyik a valóság és a Szomszédok. 39:27 A világ legrosszabb élelmiszere. A cukros hal, ami nem kellett a kóbor macskának. 43:13 Még mindig nem zártak be a jó budapesti éttermek. Befut az antialkoholista gyors, pedig nem is legalizáltunk. 48:10 Drágább London vagy nem drágább London? Mennyibe kerül egy lélegzetvétel Párizsban? Az éttermek várható élettartama. 51:12 Meteorológiatörténeti kvíz. Földdelejességi intézet. 53:10 Az időjárás mint mindent vivő szenzáció. Hahó, havat lapátolok! Különböző havak lapátolhatósága. Hólapátolás Csehszlovákiában és a magyar néphadseregben.

A fizetőfal után következő műsort egyelőre csak a Belső Kör, valamint a Közösség előfizetői csomagok tulajdonosai hallgathatják, keddtől viszont ingyenes. Fizessenek elő! Mi életben maradunk, önök előbb hallgathatnak!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed