Brooke Shields és 18 éves lánya közös tetoválást varrattak

Brooke Shields nemrég az amerikai anyák napja alkalmából osztott meg egy posztot az Instagram-oldalán, melyből kiderült, hogy az 58 éves modell-színésznőnek mindkét lányával van egy-egy közös tetoválása, melyekről fotókat is mutatott. Fiatalabbik lányával, a 18 éves Grierrel anyák napjára lepték meg egymást a mintával, amiről Scott Campbell tetoválóművész podcastműsorában meséltek – írja a Page Six.

Amikor kicsi volt, mindig csak az én cipőmet hordta, nem számított, mennyire aprócska is volt. Az egész lába belefért a lábujjrészbe

– osztotta meg Shields a frissen készült tetoválások történetét, melyek egy felnőtt és egy gyerek lábfejeit ábrázolják bokáig egy-egy azonos méretű magassarkú cipőben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

scott campbell (@scottcampbell) által megosztott bejegyzés

A színésznő posztjában egyébként idősebbik lányával, a húszéves Rowannel készített tetoválásaikat is megmutatta: ők ketten egy-egy katicabogarat választottak, Shields a csuklójára, lánya pedig a bokája fölé. A podcast-beszélgetésből kiderült, hogy Rowan szerette volna, ha a középiskola elvégzése után közösen tetováltattak volna édesanyjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés

Shields egyébként nemrég szintén egy podcastműsorban beszélt arról, hogy a lányai néha vele alszanak.

Kapcsolódó

The post Brooke Shields és 18 éves lánya közös tetoválást varrattak first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed