Friss Hirek

Deutsch Tamás és Magyar Péter nélkül rendezik az első EP-listavezetői vitát – percről percre

Pénteken este a Kongresszusi Központban rendezi a Partizán az EP-listavezetők vitáját, ahova összes olyan pártot és pártszövetséget meghívták, amelyeknek a támogatottsága a közvélemény-kutatások legfrissebb becslései átlagában meghaladja a 3,5%-ot.

A meghívást elfogadta és a vitán részt vesz

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje,
Donáth Anna, a Momentum jelöltje,
Le Marietta, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltje,
valamint Toroczkai László, a Mi Hazánk jelöltje.

A Fidesz listavezetője, Deutsch Tamás elutasította a részvételét az eseményen, ő a napokban úgy fogalmazott, hogy „ a Partizán egy közepes hatékonysággal működő dollárbaloldali aktivistaszervezet, véletlenül sem sajtóorgánum. Amit ő csinál, az a dollárbaloldal kampányának a szervezése. Megtisztelő persze, ha felkérnek, hogy a riválisaink kampányában vegyek részt, de öntsünk tiszta vizet a pohárba, a dollármédia, a 444, a Telex, a HVG, a 24.hu, az RTL, a Partizán ne gondolkodjon bennem, nem vagyok az ő kampányemberük.”

A Tisza Párt listavezetője, Magyar Péter nem adott hivatalos visszajelzést a szervezőknek. Országjáró körútján ugyanakkor azt mondta, minden vitára szívesen elmegy, de az első vitát szerinte a köztévében kell megrendezni. „Ezt elmondtam a Partizán vezetőinek is. Ha rögtön igent mondtunk volna akár az RTL Klub, akár az ATV, akár a Partizán, akár a Blikk meghívására, akkor esélyünk se lett volna arra, hogy legyen köztelevíziós vita, és eljussunk azokhoz a milliókhoz, akikhez eddig csak a propaganda jutott el” – fogalmazott.

Kapcsolódó
Napirend után: Visszaállhat Magyar Péter a Fideszhez?
Hallgatnak a politikusok elemző műsorokat? Érdemes lehet nevet váltania a Tisza Pártnak a választások után? Kevésbé fáj a reálbércsökkenés, ha közben nem nő a munkanélküliség? A Napirend utánban ezúttal Bánszegi Rebeka, Nagy Gergely Miklós és Pető Péter válaszolt a kérdésekre.

The post Deutsch Tamás és Magyar Péter nélkül rendezik az első EP-listavezetői vitát – percről percre first appeared on 24.hu.


Exit mobile version