Dinamikus szigettel újíthat az iPhone SE

Dinamikus szigettel újíthat az iPhone SE, tavaly év elején azt pletykálták, hogy a vállalat leszámol a megfizethetőbb árú mobilokkal, majd később arról érkeztek információk, hogy az iPhone SE 4 az iPhone 14 akkumulátorát használhatja.

Korábban felbukkantak renderképek, melyeken egy iPhone XR-szerű megjelenést láthattunk, notch kameraszigettel.

A legújabb pletykák szerint a notch helyett a következő generációs iPhone SE dinamikus szigetet kapna, mely az iPhone 14 Prókban mutatkozott be még 2022 őszén.

A fenti kép alapján megmaradhat az SE-t jellemző egyetlen hátlapi kamera, de azon kívül sokkal modernebb külsőt láthatunk, mint az iPhone SE 2022 esetében.

Az új modell külsejében közeledhet az iPhone 16-hoz, méreteiben viszont az iPhone XR-hez hasonlíthat.

A forrás szerint érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket a híreket. Az Apple általában kétévente mutatta be az új SE mobilokat, legutóbbi erre 2022 márciusában került sor, vagyis ez alapján jövő hónapban kéne érkeznie a folytatásnak, de erre nem sok esély van, hiszen, ha márciusban jönne a mobil, minden bizonnyal jóval több pletyka és szivárgás övezné a megjelenést.

Előfordulhat, hogy a következő SE az iPhone 16-ot követően, 2025-ben mutatkozik be. A telefon várhatóan a BOE által készített kijelzővel érkezik.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed