Ebből az Audiból csak egy van a világon, te is megnyerheted!

Csupán néhány nap alatt építették át a Westendben az érdeklődők szeme láttára a néhány hete általunk is bemutatott hófehér A5 Cabriót, a végeredmény pedig önmagáért beszél. A szakemberek a gyárilag S-line felszereltségi szinttel rendelkező autóba rengeteg extrát építettek, ám az átalakítás legszembetűnőbb eleme az egyedi, jádezöld fólia, de a 20 colos felnik is sokat dobnak az összképen. Ugyancsak a nyereményautó különlegességét fokozza a szolid hátsó szárny is, illetve a kicsit sportosabb fényszórók is.

Hirdetés


Az utasteret sem hagyták érintetlenül. Az AMTS által kiadott közlemény szerint a 2012-es évjáratú Audi egy sokkal korszerűbb infotaiment rendszert kapott, valamint jópár esztétikai módosítást is eszközöltek.

Az egész világon egyedülálló Audi a hagyományoknak megfelelően természetesen idén sem marad a szervezők tulajdonában, hanem a rendezvény utolsó napján, március 24-én egy szerencsés látogatóé lesz. Bárki, aki VIP, családi vagy felnőtt jeggyel lép be az esemény ideje alatt a Hungexpo területére, részt vesz a sorsolásban, így már csak ezért is érdemes kilátogatni. Emellett idén a rendezvényközpont teljes területén tematikus kiállítások várják az érdeklődőket, a szervezők ígérete szerint ezernél is több járműkülönlegességet csodálhatnak meg az jegyet váltók. Többek között feltűnnek majd szalonautók, elektromos járművek, old-timerek, de lesz drift- és offroad show is, és természetesen több száz magánépítő is bemutatja majd a büszkeségét a március 22-24. között megrendezett eseményen.

HirdetésVisited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed