Friss Hirek

Egy éve ilyenkor: meg akarta ölni szüleit az örökbefogadott kislány, akiről kiderült, hogy huszonéves nő

Olvasóink figyelmét tavaly májusban egy egészen szürreális történet ragadta meg, amelynek az az örökbefogadott ukrán kislány a főszereplője, akiről dokumentumfilm is készült, és aki valójában nem is kislány, hanem egy huszonéves nő.

Kapcsolódó
Késsel állt a szülei ágya mellett az örökbefogadott ukrán kislány, aki valójában egy huszonéves nő
Noha Az árva című horrorfilmet nem igaz történet inspirálta, a valóságban is történt egy hasonló eset: egy amerikai család örökbefogadott egy hatéves ukrán kislányt, akiről később kiderült, nem biztos, hogy gyerek.

Szintén nem volt hétköznapi esemény, mikor egy amerikai hegedűművésznek koncert közben elszakadt a vonója, amivel húsz év alatt több ezerszer lépett fel. A váratlan balesetről videó készült, és a férfi utólag úgy értékelte, a rövid epizód örömteli spontaneitást adott az egész előadásnak.

Kapcsolódó
Videón, ahogy a hegedűművész reagál arra, hogy elszakad a 10 milliós vonója
20 éve használja, soha még csak nem is látott ilyet.

Pont egy éve történt, hogy Vágó István tragikus hirtelenséggel elhunyt. Halálának körülményeiről a műsorvezető özvegye tájékoztatta a közvéleményt néhány nappal férje halála után.

Kapcsolódó
Kiderült, mi okozta Vágó István halálát
Hetek óta nagyon köhögött, ezért kardiológushoz és tüdőszűrésre is elment, de minden eredménye negatív lett.

Ugyanebben az időszakban olvasóink érdeklődést az is felkeltette, mikor egy ápoló arról mesélt, mit bánnak legjobban a haldoklók. A New Orleans-i nő felsorolta azt az öt tanácsot, amelyeket szem előtt tartva a lehető legkönnyebbé tehetjük életünk végét.

Kapcsolódó
Elmondta az ápoló, mit bánnak legjobban a haldoklók 
Ezek a tanácsaik az életüket leélt embereknek.

Annyit elárulhatunk, az egyik tanács szerint semmit sem vihetünk magunkkal a túlvilágra, ami talán megnyugatóan hathatott volna a Bognár családra is: tavaly ilyenkor bocsátották nyilvános árverésre a csődeljárás alá vont cégeik vagyonát, többek között egy 40 milliós Audival, 882 ezer liter borral, valamint több száz üveg Ági Szörppel.

Kapcsolódó
Árverezik a Bognár-cégek vagyonát: 40 milliós Audi, 882 ezer liter bor, több száz üveg Ági Szörp
Csalás bűntette miatt nyomoz a Baranya vármegyei rendőrség az Ital Magyarország Kft. bedőlése kapcsán, közben pedig bebukott egy újabb családi cég, az Ági szörpöket gyártó vállalkozás.

The post Egy éve ilyenkor: meg akarta ölni szüleit az örökbefogadott kislány, akiről kiderült, hogy huszonéves nő first appeared on 24.hu.


Exit mobile version