Egy halom lőfegyvert talált a francia rendőrség Alain Delon otthonában

A Guardian kedd délután számolt be arról, hogy a 88 éves Alain Delon Douchy-Montcorbon-i birtokán házkutatást tartottak, miután a bíróság az otthonába küldött egy tisztviselőt, aki látogatása során észrevett egy fegyvert, és értesítette erről a hatóságokat. Mint írják, a francia ügyészség szerint a rendőrség 72 lőfegyvert és 3000 darab töltényt, továbbá egy lőteret is talált a birtokon, holott a színésznek nincs fegyvertartási engedélye. A szóban forgó lőfegyvereket lefoglalták.

Január végén a 24.hu-n is megírtuk, hogy a 88 éves színészt bírósági védelem alá helyezték, miután aggodalmak merültek fel az egészségi állapota és a jólléte miatt, miközben a gyerekei nyilvános vitát kezdtek el folytatni apjuk egészségét és jövőjét illető ellentétes meglátásaik miatt. Mint ismeretes, a jogi védelmet elrendelő határozat nem befolyásolja a színész mindennapi életét, megakadályozza viszont, hogy jelentős értékű vagyontárgyakat adjon el, továbbá egy harmadik fél képviselője segíti őt a megfelelő orvosok, illetve orvosi kezelések kiválasztásában.

Kapcsolódó
Gondnokság alá helyezték Alain Delont
Aggódnak a 88 éves színész-ikon egészségi állapota és jólléte miatt, miközben gyermekei nyilvános sárdobálásba kezdtek az apjuk állapota miatt.

The post Egy halom lőfegyvert talált a francia rendőrség Alain Delon otthonában first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed