Egy pisztoly miatt tartóztatták le a móri mészárlás után elítélt, majd felmentett K. Edét

Letartóztatták a móri mészárlás miatt korábban elítélt, majd később felmentett K. Edét – tudta meg a 24.hu.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy elrendelték a lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsított 48 éves férfi letartóztatását.

Ahogy arról korábban beszámoltunk két autóra csaptak le a kommandósok Csepelen, a Károli Gáspár utcában és az egyikben fegyvert találtak. Ez K. Ede autója volt, miközben ő egy másik járműben utazott egy nővel és egy férfivel. Kiderült, hogy K. Edéé volt az engedély nélkül tartott pisztoly, ezért a rendőrség lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsította meg a férfit. Értesüléseink szerint a 48 éves férfi megtagadta a vallomást a kihallgatása során.

K. Edét korábban tényleges életfogytiglanra ítélték a nyolc ember halálával járó móri mészárlás néven ismert bankrablás miatt, de később kiderült, hogy azt nem ő követte el, ezért felmentették őt a móri vádak alól.

Egy tucatnyi egyéb bűncselekmény – például egy ékszerbolt és egy pénzváltó kirablása – miatt azonban 18 év börtönbüntetésre ítélték, ebből 2020-ban szabadult.

A letartóztatásról szóló végzést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

The post Egy pisztoly miatt tartóztatták le a móri mészárlás után elítélt, majd felmentett K. Edét first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed