Friss Hirek

Eldőlt, ki lesz a győri kézicsapat edzője a következő szezonban

Per Johansson marad a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott Győri Audi ETO kézilabdacsapatának vezetőedzője a következő idényben is. A klub márciusban nevezte ki a holland női válogatott svéd szövetségi kapitányát a kispadra a dán Ulrik Kirkely helyére, most pedig bejelentették, hogy a 2024/25-ös szezonban is ő vezeti az együttest.

Endrődi Péter ügyvezető elárulta, a kezdetektől fogva korrekt megbeszéléseket folytattak Johanssonnal.

„Megállapodtunk márciusban, hogy bármilyen, a következő szezonról szóló tárgyalást csak egy sikeres Final Four kvalifikációt követően kezdünk el. A Vipers elleni továbbjutást és az FTC elleni hazai győzelmet követően értékeltük a csapat helyzetét, és az utat, amit március vége óta megtettek a lányok Per vezetésével.

Alapos és részletes megbeszéléseken vagyunk túl, és aláírtunk egy 1+1 éves szerződést.

Per számára egyértelmű célokat határoztunk meg az idei évadban, és ugyanígy jártunk el az új kontraktus esetében is” – fejtette ki az ügyvezető.

„Örömmel írtam alá az új kontraktust, hiszen nagyon jól érzem magam Győrben. A lányokkal hamar megtaláltam a közös hangot, a klub a legszervezettebb, amit eddig valaha is láttam, és az a folyamatos maximalizmus, ami itt körbe vesz minket, hihetetlenül inspiráló. Nagyszerű kerettel dolgozhatok majd jövőre is, de ez most még nagyon távol van” – szögezte le a tréner, aki kiemelte: a keretnek és neki is jó, hogy lezárult az edzőkérdés, így már csak a négyes döntőre fókuszálnak, amelynek jövő hétvégén a budapesti MVM Dome ad otthont.

Nem titok, voltak más ajánlataim is, de részletekben nem is foglalkoztam ezekkel, mert a legelső helyen a győri szerződéshosszabbítás állt. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a patinás és sikeres klubnak én lehetek a vezetőedzője

– szögezte le Per Johansson.

A szakmai stáb végleges összeállításáról még folyamatban vannak a tárgyalások a honlap beszámolója szerint.

Kapcsolódó
Súlyos a szegedi kézis sérülése, eljárást kezdeményez a klub
Dean Bombacot kórházba kellett vinni a Ligetvári Patrikkal való ütközés után. Megvan a diagnózis.

The post Eldőlt, ki lesz a győri kézicsapat edzője a következő szezonban first appeared on 24.hu.


Exit mobile version