Erős levelet kapott főnökétől a tiktoker, amiért ikertestvérével helyettesítette magát, míg nyaralt

Egy ikerpár úgy gondolta, míg egyikőjük nyaral, a másik beállhat helyette dolgozni, azonban a szokatlan módon intézett szabadság ötletét a nő főnöke egy csalódott levéllel díjazta – írja a LadBible.

Ari és Noe leginkább arról posztolnak videókat közös TikTokjukra, milyen az élet egypetéjű ikerpárként, és ez akkor sem maradt el, mikor a címben már említett ominózus nyaralás esett. Az Ari nevű tiktoker arra kérte testvérét, hogy míg elutazik, helyettesítse őt a munkájában – ami valószínűleg nem tűnt volna fel senkinek, ha nem osztják meg követőikkel a közösségi médiában.

Miután a szabadságra ment nő hazatért, egy dühös e-mailt kapott főnökétől, amelyet „csalódott üdvözlettel” írt alá. A John nevű munkáltatót „teljesen megdöbbentették” a történtek, és üzenetében felszólította Arit, kérjen bocsánatot, amiért ilyen helyzetbe hozta kollegáit és adjon magyarázatot a viselkedésére, valamint arról tájékoztatta, hogy a jövőben súlyosabb következményei lesznek, ha hasonló kihágáson kapják.

Az ikerpár követői nem győződtek meg róla, hogy a levelet nem csak a szórakoztatásukra generálták, ugyanis túl sok érzelmet látnak a sorok mögé, és a főnök szóhasználatát is szokatlannak találják.

@chance_twins WE MESSED UP @Chance Twins #fyp #twins #boss #work #greenscreen ♬ I Can Do It With a Broken Heart – Taylor Swift

The post Erős levelet kapott főnökétől a tiktoker, amiért ikertestvérével helyettesítette magát, míg nyaralt first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed