„Ez egy lélektani határ” – Erős Antónia elárulta, mennyi pénzt hajlandó kiadni egy ruhadarabért

A YouTube-on futó Ruhastory című műsorban volt látható Erős Antónia, melyet a story.hu szemlézett. A híradós ebben beszélt arról, mennyi pénzt hajlandó kifizetni egy ruhadarabért.

Nem veszek százezres nagyságrendben ruhát. Ez egy lélektani határ. Volt egy ruha, ami nagyon tetszett, az eredeti ára 150 000 ezer forint körül volt, és az outletben levitték az árát a harmadára. Ott azt mondtam, hogy egy tervezői ruháért kiadok ötvenezer forintot, de egy átlagos pulóverért, amelyet megvehetek bármelyik fast fashion boltban, nem adnék ennyit.

Erős azt vallja, ilyen elvek mentén kell nevelnie kamaszgyerekeit is, bár Szonja lányával néha vannak vitáik ebben az ügyben: „14 éves gyerekeim vannak, így ez nem mindig egyszerű, főleg a lányomnál. De mondogatom neki, hogy nem kéne felhalmozni ruhákat, mert amikor kiürítjük a szekrényt, a fél ruhatár kimegy, ráadásul van olyan, ami úgy megy ki, hogy nem is volt rajta.”

A covid alatt hozott egy döntést a híradós, amikor egy éven át nem vásárolt ruhákat.

Volt egy pont, amikor azt mondtam, elég ebből, és egy éven keresztül nem vettem magamnak semmit. És nem történt semmi baj. Egyrészt nem szenvedtem ettől, másrészt sokat spóroltam. Tök jól esett. Egyébként ezután egy-két hónappal kezdtek el hasonló fogadalmakról posztolni sztárok. Attól sikítófrászt kapok, ha valaki egy darab pólót megrendel Amerikából. Még akkor is, ha kifizeti az árát. Nem ez a lényeg, hanem az elv.

Pár hete foltos ruhában vezetette a Híradó adását:

Kapcsolódó
Erős Antónia elmondta, miért vezette foltos ruhában az RTL Híradót
A csütörtöki adás 32. percében tűnhetett fel a nézőknek az apróság.

The post „Ez egy lélektani határ” – Erős Antónia elárulta, mennyi pénzt hajlandó kiadni egy ruhadarabért first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed