Fejbe vágtak, majd kocsikba tuszkoltak és elraboltak négy embert Csongrádon

Összevertek, majd kocsikba tuszkoltak és elraboltak négy embert Csongrádon. A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a bűncselekménnyel gyanúsított négy férfi egy drogtartozás miatt rabolta el az adósait.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak kedd hajnali egy órakor megjelentek az áldozataik csongrádi lakóhelyén. Az ott tartózkodó négy személyt egy méteres fa rúddal többször fejbe és hátba vágták, valamint testszerte, ököllel megütötték, megrúgták.

Miután a lakók feladták a védekezést, kocsikba kényszerítették őket, majd elvitték őket egy másik településre, ahol azt követelték tőlük, hogy az autóikat írassák át a nevükre. Az egyik megvert személy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett a bántalmazás során.

A felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség szökés-elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye, valamint a büntetőeljárás meghiúsításának ténye és veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását. Erről várhatóan még ma döntenek.

The post Fejbe vágtak, majd kocsikba tuszkoltak és elraboltak négy embert Csongrádon first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed