Felhívtak videóhívásban egy soproni kislányt, és rávették arra, hogy mutassa meg a nemi szervét

Gyermekpornográfia miatt emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal az újszászi férfival szemben, aki interneten cserkészte be a kiskorú áldozatait.

Ocsovai Ágnes, a főügyészség szóvivője közleményében azt írta, hogy a férfi 2018 júniusában regisztrált egy közösségi oldalon, majd több közösségi és internetes oldalon is kiskorú lányokkal kezdett beszélgetni.

A férfi 2022 októberében egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül felvette a kapcsolatot egy soproni kiskorú lánnyal, akit rávett, hogy a mobiltelefonjával, videóhíváson keresztül, mutassa meg neki a nemi szervét. Eközben a férfi képernyőfotókat készített róla, amelyeket a telefonján tárolt.

A vádiirat szerint a férfi tisztában volt a kislány életkorával, mivel azt a lány elmondta neki. Az ügyészség nyolc év szabadságvesztést kért a férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére azzal, hogy a bíróság véglegesen tiltsa el minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelyhez kapcsolódóan 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét végezné.

The post Felhívtak videóhívásban egy soproni kislányt, és rávették arra, hogy mutassa meg a nemi szervét first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed