Fizetett a szomszédnak, hogy öntözze a kertet a nyaralása alatt – ez a látvány fogadta, amikor hazaért

Hiába fizetett a szomszédjának egy amerikai nő azért, hogy tartsa karban a kertjét, amíg elutazik a családjával nyaralni, elkeserítő látványra ért haza a pihenésből hetekkel később, írja a Newsweek.

A nő a TikTokon közzétett posztjában arról írt, a szomszédnak 315 dollárt, átszámítva több mint 100 ezer forintot fizetett a három hetes munkáért, de gyakorlatilag elpusztultak a növényei.

@our1972manuhome I am soooo sad and mad at the same time! Petunias arent cheap so as strawberries #gardenupdate #june #garden #dyinggarden ♬ Glimpse (Slowed + Reverb) – Gabriel Albuquerqüe

A család egyébként nagy rajongója a kertnek, évek óta építgetik, szépítgetik, így különösen fájdalmas volt számukra, hogy szinte minden elszáradt a távollétük ideje alatt.

Mivel csak egy szomszédjuk van, nem tudtak mást megbízni a feladattal. Azt hitték, hogy az öntözés nem olyan bonyolult munka, hogy az problémákat okozzon bárkinek is.

Bár a szomszéd azt állítja, napi rendszerességgel öntözött a hőségben, ez a jelek szerint nem volt elég.

Elnézést kért. Azt mondta, minden nap locsolt, csak talán nem eleget

– mondta a nő.

Az első videó óta közzétett frissítések alapján viszont van jó hír is, ugyanis lassan sikerül cserélniük az elhalt növényeket, igaz, ezekért mind pluszban fizetniük kell.

Kapcsolódó

The post Fizetett a szomszédnak, hogy öntözze a kertet a nyaralása alatt – ez a látvány fogadta, amikor hazaért first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed