Frissítés: K. Endre felesége mégis azt állítja, férje írta a levelet, amiben megmagyarázza a kegyelmi kérvényt

Szombaton – még Novák Katalin lemondása előtt – kezdett el terjedni a Facebookon az a levél, amit állítólag K. Endre írt és hosszan fejtegeti a botrányos kegyelmi kérvény körülményeit.

A posztból, annak valóságtartalmát elfogadva, cikket írt a Vadhajtások és – aminek nagyobb jelentősége van – a Mediaworks-birodalomhoz tartozó Világgazdaság is. utóbbira hivatkozva megosztotta a Novák Katalin mellett kiálló Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő is.

A Blikk elérte K. Endre feleségét, aki azt mondta, hogy „Nincs közünk semmihez”, majd közölte, továbbra sem szeretnének nyilatkozni az ügyben és letette a telefont.

A kamulevélről szóló cikkeket azóta eltüntette a Vadhajtások és a Világgazdaság is.

Frissítés: 18.16:

Néhány órával később a bulvárlap aztán frissítette a cikket, hogy K. Endre felesége jelentkezett náluk azzal, hogy mégis van közük valamihez.

„…az előző hívás során félreértés történt, és mégis férje fogalmazta meg a Facebookon közzétett szöveget, és K. Endrétől származik az a 12 oldalas levél, melyben a férje szemszögéből írják le az eseményeket. Nemcsak a kegyelmi döntés előzményeit, de a bicskei gyermekotthonban történtekkel kapcsolatban férje álláspontját” – írja a Blikk. Ezután hiába próbáltak még kérdéseket feltenni, már nem kaptak választ.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed