Geekbench teszten jártak a HMD mobiljai

Geekbench teszten jártak a HMD mobiljai, múlt hónap végén a vállalat megerősítette, hogy hamarosan érkeznek a saját márkás telefonjai, legalább 9 okosmobil jöhet nemsokára.

Egy készülékről már korábban jöttek kiszivárgott információk, most a Geekbench adatbázisának köszönhetően többet megtudhatunk a mobilokról.

Az egyik telefon a Legend, a másik a LegendPro kódnevet viseli. Az eszközöket a Unisoc T606-os lapka hajtja. A Legend 4 GB memóriával, a LegendPro pedig 8 GB memóriával jöhet.

Szoftveres téren Android 14-re számíthatunk, valószínűleg a Google-féle rendszerhez hasonló megjelenéssel, mint a Nokia márkás telefonok esetében.

A fenti eszközökön túl a HMD várhatóan egy 108 megapixeles optikailag stabilizált főkamerával szerelt eszközzel is készül.

Evan Blass 6 HMD telefon kódnevét posztolta, ezek közül a Legend és a LegendPro neve már ismert, rajtuk kívül várhatóak még a Legend Plus, a Pulse, a Pulse+ és a PulsePro néven emlegetett mobilok is.

A HMD február 25-re hirdetett meg egy eseményt, valószínűleg ekkor mutatják be ezeket a telefonokat, vagy legalábbis néhányat közülük.

A saját márkás készülékek mellett továbbra is jönnek Nokia mobilok, idén több mint 17 eszköz várható.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed