Globálisan elérhető AI funkciókat kap az Oppo Reno11 széria

Globálisan elérhető AI funkciókat kap az Oppo Reno11 széria, a vállalat bejelentette, hogy megalapították az Oppo AI Centert, ami az AI képességek megerősítésén és olyan mesterséges intelligenciával támogatott termékeken, funkciókon dolgozik majd, melyek felhasználó központú módon elhozzák a legújabb MI-s élményeket.

A gyártó elmondta, hogy a tavaly bemutatott Reno11 széria is részesül ezekből az újdonságokból 2024 második negyedévében.

Oppo Reno11 Pro

Egyelőre nem tudjuk, pontosan mely generatív AI funkciókat kapja meg a Reno11 széria, azt viszont kiderült, hogy az egyik ilyen az AI radír lesz.

Fontos részlet, hogy a funkciók nem maradnak Kínában, globálisan elérhetővé fognak válni.

Pete Lau, az Oppo termékigazgatója elmondta, hogy a jövő telefonjai, a következő generációs AI okostelefonok a mobilos iparág harmadik jelentős átalakulását hozzák. Ebben a korszakban az iparág és a felhasználói élmény is forradalmi változásokon eshet át. Az Oppo elkötelezetten támogatja és népszerűsíti az “AI okostelefont”.

A Reno11 széria három telefonból, a Reno11-ből, a Reno11 Próból és a Reno11 F-ből áll. Most még nem ismert, hogy a vállalat bővíti-e még a sorozatot, vagy már a Reno12-es mobilokra koncentrál.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed