Hármas gyilkosság gyanúsítottja után indult hajtóvadászat London közelében

Három nő holttestét találták meg London közelében, a hertfordshire-i Busheyben egy családi házban, a feltehetően rokonságban álló áldozatokat a gyanú szerint 26 éves Kyle Clifford gyilkolta meg – írta a Guardian. A hatóságok hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen, akinél feltehetően fegyver, egy számszeríj van.

A rendőrség úgy véli, hogy Clifford Hertfordshire-ben, Észak-London térségében lehet, arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy ne közelítsék meg a gyanúsítottat, hanem hívják a rendőrséget. Szemtanúk jelentkezését is várják, aki kedd este hét óra körül a tett helyszínéhez közel láthattak vagy hallhattak valamit.

A kelet-angliai mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy július 9-én, kedden este 7 óra körül kaptak bejelentést, a megjelölt ingatlanhoz három mentőautó, egy rohamkocsi, és két mentőhelikopter is érkezett, de a három nő életét nem tudták megmenteni, mindegyikük a helyszínen életét vesztette.

A BBC-n élő hírfolyamban követik az eseményeket. Ebben megszólaltatták a szomszédokat, akik arról beszéltek, hogy az ittenieket megrázta a tragédia, az áldozatokat pedig barátságos embereknek ismerték meg.

Képünk illusztráció.

The post Hármas gyilkosság gyanúsítottja után indult hajtóvadászat London közelében first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed