Három eladó lakást néztünk meg Terézvárosban: íme egy bérházi, egy Star Wars ihlette és egy 259 millió forintot érő lakás

PONT, amit kerestél

Mitől lesz valaki jó ingatlanos? Nem elég hozzá a jó duma és a kereskedői véna. Ami igazán számít az az, hogy képes-e összekötni a látszólag távol lévő pontokat, jó időben használni pár hete még irrelevánsnak tűnő információkat. A Tecnocasa már 28 éve a helyi közösségek része, ezért pontosan tudja, melyik eladó lakás melyik jövendőbeli tulajdonoshoz illik.

 

A PONT, amit kerestél kampány középpontjában éppen ezért olyan Tecnocasa ingatlanközvetítők állnak, mint Zoli: akik saját példájukon keresztül mutatják be, mit is jelent 2024-ben, a helyi közösségek oszlopos tagjaként ingatlanosként dolgozni, és miért is éri meg a keresőmotorok helyett a Tecnocasa szakértelmére bízni magunkat. Mert akár eladnád kinőtt ingatlanodat, akár az álomotthonodat keresed, pont tudják, mire van szükséged.

A videó a Tecnocasa támogatásával készült.

The post Három eladó lakást néztünk meg Terézvárosban: íme egy bérházi, egy Star Wars ihlette és egy 259 millió forintot érő lakás first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed