Karácsony megüzente, nem megy vitázni az ATV-be

Karácsony Gergely főpolgármester megüzente, nem vesz részt az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitában – írja a Média1 egy, a médiapiaci szaklap birtokába került levélre hivatkozva.

A levelet a lap szerint Simon András, Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának kommunikációs igazgatója jegyzi. Ebben arról tájékoztatja az ATV vezérigazgatóját és hírigazgatóját, hogy

Karácsony Gergely nem venne részt a csatorna főpolgármester-jelöltek számára szervezett élő, Voks 2024 című vitaműsorában.

A barátságos hangvételűnek minősített levélben, állítólag arról van szó, hogy a főpolgármester nem tartaná helyesnek, ha a Partizán május 31-re szervezett élő adásban közvetítendő vitáján kívül máshol is lenne főpolgármester-jelölti vita, így csak a csatorna által szervezett vitában venne részt.

Ennek kapcsán kerestük a főpolgármesteri hivatal sajtókapcsolati osztályát, hogy erősítsék meg a levél létezéséről szóló hírt, illetve azt, hogy a főpolgármester távol marad-e a televíziós vitától. A sajtókapcsolati osztályon az állítólagos döntés okainak részletezését is kértük. Ha választ kapunk, frissítjük cikkünket.

The post Karácsony megüzente, nem megy vitázni az ATV-be first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed