Kasza Tibiék cégei 4 milliárd forint feletti bevételt termeltek tavaly

Kasza Tibi a testvérével, illetve feleségével, Kasza-Darai Andreával (ismertebb nevén: Manker) vezeti a Challenge Diet Kft.-t, amelynek az énekes-műsorvezető a tulajdonosa. A cég jóval szerényebben teljesített, mint 2022-ben: míg két évvel ezelőtt közel 1,9 milliárd forintos árbevétele volt, addig tavaly ennek ötöde: bő 400 millió forint bevételt hozott a cég. Ennek megfelelően a profit is csökkent: a 2022-es közel 600 milliós adózott eredmény után 145 millió forintra rúgott. Ennek az összegnek egy részét eredménytartalékba helyezték át, viszont

kivettek a cégből 225 millió forint osztalékot.

Szintén hárman érdekeltek (mindannyian vezető-tulajdonosok az Opten adatai szerint) a Manker Beauty Kft.-ben, amely milliárdos forgalmat bonyolított az elmúlt években. 2022-ben 4,7 milliárd forint volt a cég árbevétele, tavaly pedig 3,7 milliárd forint. Az adózott eredmények mindkét évben hasonlóak voltak: tavalyelőtt 1,3 milliárd, tavaly 1,22 milliárd forintos profittal zárt a vállalkozás. Osztalékot nem fizettek ebből, a teljes összeg az eredménytartalékba került.

Kasza Tibinek van még egy cége, a Golden Eye Kreatív Kft., ebben mindketten vezető-tulajdonosok. Ennek tavalyi bevétele (bő 37 millió forint) szinte megegyezik az egy évvel korábbival (közel 39 millió forint), az adózás utáni eredménye viszont 22 millió forint után tavaly 15,6 millió forint lett. Osztalékot ennél a cégnél nem fizettek.

The post Kasza Tibiék cégei 4 milliárd forint feletti bevételt termeltek tavaly first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed