Katalin hercegné nem jelent meg az ascoti derbin, Vilmos egyedül parolázott a brit elit tagjaival

A múlt héten rendezett Trooping the Colour parádén (azaz a brit uralkodó születésnapját ünneplő eseményen) némi meglepetésre megjelent a rákbetegségével küzdő Katalin hercegné, így sokan arra számítottak, ismét visszatér a királyi teendőkhöz.

A minap rendezték meg az ascoti derbit, a brit elit legnépszerűbb rendezvényét, egy lóversenyt, ahol leginkább furcsa kalapokban és díszes ruhákban mozognak a gazdagok.

Vilmos herceg, Kamilla királyné, Eugénia hercegnő képviselték a brit királyi családot az eseményen, ám Katalin távol maradt a derbitől.

Mint azt a People írja, a hercegné reflektorfényben töltött ideje a Trooping the Colour eseményen nem egyenlő a királyi munkához való visszatéréssel, mivel továbbra is az egészségét tartja a legfontosabbnak. A lap saját forrásaira hivatkozva azt írja, Katalin azt teszi, ami jólesik neki, nincs nyomás rajta, hogy hivatalos eseményeken vegyen részt.

Kapcsolódó
Széles mosollyal az arcán, integetve tért vissza Katalin hercegné a nyilvánosság elé – galéria
Összegyűjtöttük a Trooping the Colour parádén készült képeket róla.

The post Katalin hercegné nem jelent meg az ascoti derbin, Vilmos egyedül parolázott a brit elit tagjaival first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed