Friss Hirek

Kelemen Anna azt mondja, vannak, akik már csak a hangjáról ismerik meg: Nincs mit tenni, háromhavonta nyúlok a szikéhez

Kelemen Anna nemrég a Ripostnak adott interjút, melyben elárulta, hogy továbbra is előszeretettel újítja meg a külsejét, ha úgy tartja kedve: saját bevallása szerint olyan mértékben, hogy vannak, akik csak a hangjáról ismerik meg, ha összetalálkoznak vele.

Nagyon hat rám a külvilág, az, hogy éppen milyen testképet tartok esztétikusnak. Magamra gyakorlatilag egy bábként tekintek, amit szeretek megkreálni, időről időre megváltoztatni, mint egy művész. Öt évvel ezelőtt még a mellbimbóm is máshogy nézett ki, mint most. Nem csoda, hogy a rendezvényeken is odajönnek hozzám mostanában, hogy: »Anna, valóban te vagy az?« Csak a hangomról ismertek meg. Nincs mit tenni, háromhavonta nyúlok a szikéhez

– osztotta meg a lappal Kelemen, aki arról is nyíltan beszélt, hogy mostanra végérvényesen lemondott arról, hogy anya legyen.

Nem látom magam babakocsit tolva, anyaként. Egy ideig erről nem meséltem ilyen nyíltan, ilyen őszintén, inkább igyekeztem elkerülni, tompítani a dolgot. Most már viszont kimondom, hogy nem látom magam ebben a szerepben. Egy gyerek pedig pontosan érzi, ha olyan közegben kell felnőnie, ahol nem várták őt igazán, és ahol az anya egyfajta áldozatként tekint magára, és néhány dolog miatt a gyereket hibáztatja, akár tudat alatt is. Én erre egyáltalán nem vágyom

– szögezte le.

The post Kelemen Anna azt mondja, vannak, akik már csak a hangjáról ismerik meg: Nincs mit tenni, háromhavonta nyúlok a szikéhez first appeared on 24.hu.


Exit mobile version