Friss Hirek

Két ember ellen vádat emeltek a Kansas City Chiefs Super Bowl-győzelme utáni lövöldözés miatt

Vádat emeltek két férfi ellen kedden a Kansas City-ben múlt héten kitört lövöldözés miatt, írta az MTI.

A Super Bowl-győzelem után tartott ünnepség tragédiába torkollott a történtek után, a lövöldözésben egy ember meghalt és 22-en megsérültek. Két férfit, Dominic Millert és Lyndell Mayst vád alá helyeztek az eset kapcsán, akik azonban szintén kórházba kerültek de a megyei ügyész nem árulta el, hogy ők is megsérültek-e.

Peters Baker ügyész szavai szerint a két férfi korábban nem ismerte egymást, mindketten részt vettek abban a vitában, ami a tömegben alakult ki, és ami a lövöldözéshez vezetett. A vizsgálat szerint Lyndell Mays rántott először fegyvert, amire válaszul mások is így tettek. Tájékoztatása szerint a vád alá helyezett másik férfi, Dominic Miller fegyveréből származott a halált okozó golyó. A lövöldözés valamennyi tagját felelősségre vonják majd.

A lövöldözésben egy 43 éves nő, Lisa Lopez-Galvan, egy Kansas City-ben jól ismert zenei előadó vesztette életét. A 22 sebesült között több gyerek is volt, a legfiatalabb 8 éves.

Kapcsolódó
A Super Bowl-győzelmet akarták megünnepelni, halálos lövöldözés lett a vége
Az egyik fegyverest a Chiefs-szurkolók teperték le.

The post Két ember ellen vádat emeltek a Kansas City Chiefs Super Bowl-győzelme utáni lövöldözés miatt first appeared on 24.hu.


Exit mobile version