Kirúgták az Operettből Sándor Péter színészt a „színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme” miatt

A story.hu írta meg néhány héttel ezelőtt, hogy petíciót indítottak a nézők Sándor Péter színészért, miután a márciusi és az áprilisi előadásokban nem kapott munkát, számos futó darabja ellenére. A színész később azt nyilatkozta, bízik a visszatérésben.

A találgatásoknak a Budapesti Operettszínház vetett véget, akik hivatalos honlapjukon közölték, Sándor távozik a színházból.

A Budapesti Operettszínház Sajtókommunikációs Osztálya közli, hogy a színház szerződést bont Sándor Péter művész úrral. A Budapesti Operettszínház a szerződésbontást a színház vezetése és Sándor Péter között zajlott, végül eredménytelenül zárult egyeztetések okán eddig nem hozta nyilvánosságra.

Mint azt írják, Kiss-B. Atilla főigazgató nagyra értékeli a színész énekesi és színészi kvalitásait, ugyanakkor

Sándor Péter az utóbbi időben a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme bármely más színházban elfogadhatatlan lenne, ahogyan a Budapesti Operettszínházban is védhetetlen, ezért a fenti indokok alapján a színház vezetése úgy döntött, hogy jelenleg nem kíván együtt dolgozni Sándor Péterrel.

A story.hu által szemlézett nyilatkozat végén írják, az ügyet lezártnak tekintik.

The post Kirúgták az Operettből Sándor Péter színészt a „színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme” miatt first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed