Könnyebb eladni a használt autókat Budapesten?

Korábban már körbejártuk az Auto26 Holland-módszerét, ami a bizományi autóértékesítést takarja. Ismételjük át gyorsan, miről is szól ez: a legegyszerűbben úgy fogalmazhatnánk meg, hogy levesznek a válladról szinte minden terhet, ami az autó eladásával jár, ráadásul mindig arra törekednek, hogy az autóért a valós piaci értékét kérjék, így a vásárlókra sem próbálnak túlárazott masinákat rásózni. Egyszerűen mindenki jól jár ezzel az etikus és hatékony módszerrel.

Hirdetés

Ügyelnek rá, hogy kizárólag jó állapotú, megfelelően karbantartott autókat adjanak el, illetve vegyenek át. Minden esetben szakember vizsgálja át az autókat, amelyekre akár 3 év garanciát is vállalnak, ráadásul a vételár az 5%-os jutalék levonása után is magasabb lesz, mintha az eladó maga próbálná elpasszolni a járművét. Ám jogosan merülhet fel a kérdés, hogy hol is történik mindez.

Nos, az Autó26 telephelye Budapesten található, a főváros egy olyan területén, ami könnyen megközelíthető az ország minden pontjáról, mivel az M3-as autópálya és az M0-ás autóút csomópontjához közel helyezkedik el. Márpedig ezt azért is érdemes hangsúlyozni, mert sokaknak talán eszébe sem jut, hogy Budapestre vigye eladni az autóját. Pedig a gyakorlat azt mutatja, hogy jóval nagyobb az esély a sikeres üzletkötésre, szóval a fővárosban valószínűleg hamarabb gazdát cserélnek az autók.

Hirdetés

Gondoljuk csak bele! Az ország különböző tájegységein meghirdetett autókra általában egy jól behatárolható körön belülről várhatók érdeklődők, hiszen senki nem szeretne sokat utazni az autóvásárlás, vagy épp az autóeladás okán. Mi is belátjuk, hogy nem feltétlenül jó dolog az ország Budapest központúsága, ám most szigorúan a földrajzi elhelyezkedésről beszélünk. Hiszen az ország „középvonalában” található a főváros. Ha valaki az ország északnyugati részén szeretne eladni egy autót, szinte biztos, hogy a délkeleti vásárlóközönségnél szóba sem jöhet az a jármű. Átutazni az országon, hogy megnézzünk egy masinát, amit aztán lehet meg sem veszünk – hát ez túl sok idő, és ahogy a klasszikus egysoros bölcsen megjegyzi: az idő pénz.

Ugyanakkor az ország majdnem minden pontjáról a szűk keresztmetszet Budapest. Ha a csak a fővárosba visszük el az eladni kívánt autót, vagy oda megyünk vásárlási céllal, nehéz lesz mellényúlni. Az úthálózat és a tömegközlekedési hálózat is erre a legideálisabb. Pontosan ezért az Auto26 szakemberei is örömmel várnak mindenkit az ország minden pontjáról! Sőt, kimondottan arra ösztönzik az autójukat eladni szándékozókat, hogy bátran lépjenek kapcsolatba velük akár valamelyik megyeszékhelyen, akár más településen tervezték eladni az autójukat (vagy vásárolni), mert náluk nagyobb eséllyel jöhet létre az üzlet.

Hirdetés

Végszóként pedig Orczy Rafael, az Auto26 kommunikációs vezetőjének szavait idéznénk:

“Budapesten tapasztalataink szerint 5-15%-kal magasabb áron cserél ugyanaz az autó gazdát, mintha más megyeszékhelyen került volna eladásra. Ráadásul mindezt 30 napos eladási garanciával vállaljuk.
Hozzánk akár munka után is el tudnak ugrani egy autót megvásárolni, nem kell egy teljes szabadnap egy autó megtekintéséhez. Hitelt biztosítást is helyben közvetítünk, elmondhatjuk, hogy az eladó és a vevő válláról is szinte az összes felmerült terhet levesszük.
Messzebbről jövő ügyfeleinknek nem szükséges másik autós kísérő sem, mert kivisszük a legközelebbi metró vagy akár vasútállomásra is a szerződés aláírása után. Ráadásul, ha bankszámlaszámot is megad az eladó, akkor elegendő lehet egyetlen alkalommal jönni hozzánk, mert az autó vételára egyenesen az eladó bankszámlaszámára érkezik.”

Hirdetés

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed