Kopaszra borotválta az élettársa fejét, hogy ne legyen vonzó más férfiaknak

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki évekig rendszeresen bántalmazta és székhez kötözve ütlegelte élettársát az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei településen.

A Nyíregyházi Törvényszék közleménye szerint a büntetett előéletű férfi együttélésük kezdetétől, 2013-tól féltékenységből rendszeresen bántalmazta a párját. A nőt többször székhez kikötözve, puszta kézzel és eszközökkel ütlegelte; néhány éve a temetőben, az áldozata édesanyjának sírjánál ollóval és borotvával kopaszra vágta haját azért, hogy ne legyen vonzó más férfiaknak.

Előfordult olyan is, hogy a közös ingatlanból éjszaka, hideg időben kitette őt, így az asszony kénytelen volt a szabadban tölteni az éjszakát. Bő két héttel ezelőtt a férfi ismét egy székhez kötözte a nőt, ököllel támadt rá és egy fadarabbal ütlegelte a combját és a hátát, úgy, hogy eszméletét vesztette.

Támadója csak másnap oldozta el és kiengedte a mosdóba, az asszony csak így tudott csak elmenekülni a lakásból. A végzés ellen a testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével gyanúsított férfi és ügyvédje fellebbezést jelentettek be.

The post Kopaszra borotválta az élettársa fejét, hogy ne legyen vonzó más férfiaknak first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed