Friss Hirek

Kormos Anett a felnőttfilmes munkáról: Azért ne kiáltsuk ki egy egészséges foglalkozásnak

A Ki vele! legutóbbi adásában a meztelenség és prüdéria kérdésköre került fókuszba: a műsor egy pontján Fajgerné Dudás Andrea azt fejtette ki, hogy bár szerinte sokan gondolják, hogy a pornózás könnyű dolog, valójában egyáltalán nem az.

Csak az, hogy leveszed a ruhád, az egy könnyű dolog, ugye? Mindenhol bármit kattintasz. Egyáltalán nem az. Csak erre akkor jövünk rá, amikor neked kell azt csinálnod, hogy oké, itt vagyunk, ennyi ember van itt előtted, vedd le a ruhád

– magyarázta a képzőművész, mire Kormos Anett is állást foglalt a témában.

Most arra reflektálnék, hogy szerintem nem kell büntetni senkit, aki azzal foglalkozik, amit ő választott. De miért kéne felnéznem…? Egy kicsit azt érzem, hogy rossz irányba megy ez a dolog, mert attól, hogy szerintem ezt valaki vállalja, tök oké, és csinálja, én nem akarok ebben kutakodni. Azért azt ne kiáltsuk ki egy egészséges foglalkozásnak szerintem

– mondta a humorista, hozzátéve:

Mert igenis egy nőnek szerintem beengedni valakit a testébe, akire ő nem vágyik, mert ez a foglalkozása, az azt jelenti, hogy a lelkét arra a pillanatra ki kell űznie a testéből. És nekem senki ne magyarázza meg, hogyha ezt gyakran csinálja, akkor nem marad kívül egy idő után a lélek vagy ennek egy darabja.

The post Kormos Anett a felnőttfilmes munkáról: Azért ne kiáltsuk ki egy egészséges foglalkozásnak first appeared on 24.hu.


Exit mobile version