Kötekedett, majd két vendéget is padlóra küldött egy férfi egy borsodi sörözőben

Italozó vendégekre támadt egy férfi az egyik borsodi sörözőben. Egyiküknek súlyos, töréses sérüléseket okozott, míg a másik férfi az öklösöktől könnyebb sérüléseket szenvedett. A Szikszói Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és garázdaság vétsége miatt állítja bíróság elé a támadót.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a vádlott egy borsodi kisvárosban lévő sörözőben italozott együtt több emberrel februárban A társaságból két férfi hazaindult, kimentek a térköves udvarra, azonban a terhelt úgy fellökte kézzel az egyiküket, hogy az már képtelen volt felállni.

Ekkor a másik férfi a pultosnővel együtt kihúzta a kerítéshez. A vádlott viszont ebbe a férfiba is belekötött, amikor autóba ülve el akart menni, szidalmazta, dulakodni kezdett vele, s ököllel többször is megütötte. A földön fekvő ember rászólt a vádlottra, de ő tovább ütlegelte a férfit, aki ráesett a kerítésnél fekvő áldozatra.

A bántalmazás következtében a mozgásképtelenné vált férfi súlyos, töréses sérüléseket szenvedett el, és kórházba kellett szállítani. Arról, hogy nála maradandó fogyatékosság fennáll-e vagy sem, egy év múlva lehet dönteni. A másik férfi könnyebb, zúzódásos sérüléseket szenvedett el, azonban magánindítványt nem terjesztett elő. Az ügyészség pénzbüntetést kért az elkövetőre.

The post Kötekedett, majd két vendéget is padlóra küldött egy férfi egy borsodi sörözőben first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today